Bug #77601

CSH for TCA not working inside "Inline"-Elements.

Added by Tobias Braumann over 5 years ago. Updated 4 months ago.

Status:
Accepted
Priority:
Must have
Assignee:
-
Category:
Backend User Interface
Start date:
2016-08-22
Due date:
% Done:

0%

Estimated time:
TYPO3 Version:
9
PHP Version:
7.2
Tags:
Complexity:
Is Regression:
No
Sprint Focus:

Description

The CSH tooltip is working fine for backend tables, when clicking on a label, but this is not working for labels inside "Inline"-Elements.


Related issues

Related to TYPO3 Core - Bug #83459: CSH for TCA not working inside Inline elementsClosed2018-01-03

Actions
Has duplicate TYPO3 Core - Bug #89055: CSH Help Text not working on IRRE elementsClosed2019-09-01

Actions
#1

Updated by Georg Ringer over 5 years ago

  • Status changed from New to Accepted
#2

Updated by Benni Mack over 5 years ago

  • Target version changed from 8.3 to 8.4
#3

Updated by Benni Mack about 5 years ago

  • Target version changed from 8.4 to 8.5
#4

Updated by Benni Mack about 5 years ago

  • Target version changed from 8.5 to 8.6
#5

Updated by Benni Mack almost 5 years ago

  • Target version changed from 8.6 to 8 LTS
#6

Updated by Benni Mack almost 5 years ago

  • Target version changed from 8 LTS to Candidate for patchlevel
#7

Updated by Tobias Klepp about 4 years ago

  • Related to Bug #83459: CSH for TCA not working inside Inline elements added
#8

Updated by Felix Nagel almost 4 years ago

I'm able to confirm this for EXT:news and other extensions with TYPO3 8.7.9

#9

Updated by Xavier Perseguers over 3 years ago

Confirming this bug. The question mark icon is shown but nothing happens when clicking the label (AJAX request is not fired at all).

#10

Updated by Benny Schimmer over 3 years ago

Confirmed on TYPO3 9.5.0.
With collapseAll = 1, the CSH Tooltips are not working, with collapseAll = 0 they work.

#11

Updated by Benny Schimmer about 3 years ago

  • TYPO3 Version changed from 7 to 9
  • PHP Version changed from 7.1 to 7.2
#12

Updated by Georg Ringer almost 2 years ago

  • Has duplicate Bug #89055: CSH Help Text not working on IRRE elements added
#13

Updated by Christian Fries 4 months ago

Confirming the bug is still present in 10.4.20

Also available in: Atom PDF